dimecres, 15 de setembre de 2021

INICI TEMPORADA I EXPANSIÓ DEL FONS / INICIO TEMPORADA Y EXPANSIÓN DEL FONDO

 


Encetem la temporada 2021-22 de La Microbiblioteca, la del 10è aniversari.

I ho fem ampliant l'espai on s'ubica el fons especialitzat.

Hem reubicat la literatura de viatges a la planta -1 (seguiu-la consultant i llegint!) per encabir els, a dia d'avui,  1.048 documents del gènere microrelat del fons de la Biblioteca i disposar d'espai per seguir creixent.

Tornem amb la programació habitual de tallers literaris, jornades, la 5ena edició del Programa de Formació en Microrelats a les escoles i com no, l'XI edició del concurs.

I us recordem que el divendres 1 d'octubre hi haurà l'acte de lliurament de premis de l'anterior edició que es portarà a terme a la Sala Celler de la Torre d'en Gorgs per motius d'aforament.

Comencem!Iniciamos la temporada 2021-22 de La Microbiblioteca, la del 10º aniversario.

Y lo hacemos ampliando el espacio donde se ubica el fondo especializado.Hemos reubicado la literatura de viajes a la planta -1 (!seguid consultándola y leyéndola!) para distribuir los, a dia de hoy, 1.048 documentos del génere microrrelato del fondo de la Biblioteca y disponer de espacio para seguir creciendo.
Volvemos con la programación habitual de talleres literariosjornadas, la 5ª edición del Programa de Formación en Microrrelatos dirigido a las escuelas y, como no, la XI edición del concurso.

Y os recordamos que el viernes 1 de octubre habrá el acto de entrega de premios de la anterior edición que se realizará en la Sala Celler de la Torre d'en Gorgs por motivos de aforo.

¡Empezamos!