divendres, 22 d’octubre del 2021

CRÒNICA: V JORNADA ARC DEL MICRORELAT EN CATALÀ

 




El passat dissabte 16 d'octubre va tenir lloc, de nou després de la represa d'activitats a la Biblioteca, la Jornada ARC del Microrelat en Català, en aquest cas ja la V edició.
A les 10 del matí es va inaugurar la jornada amb el taller Dissecció d'una metàfora  a càrrec de l'escriptora, periodista i doctora en filologia  Sònia Hernández Hernández.








La jornada va continuar amb la presentació del llibre de microrelats De res, massa, dins la col·lecció La Bona Confitura, dedicada al microrelat, de Témenos Edicions, de Josep M. Sansalvador.
L'escriptor i director de la col·lecció Jordi Masó Rahola va presentar el recull destacant-ne l'humor i la ironia dels microrelats de l'autor i conjuntament van llegir-ne alguns de seleccionats.








Tot seguit l'espectacle de lectura de microrelats, a càrrec d'Empar Sáez amb l'acompanyament musical de Mercè López Gausà (flautes de bec) i Noemí Martínez Agell (tiorba), va entusiasmar al públic.
Es van recitar microrelats del concurs de l'Associació de Relataires com també de l'última edició del concurs de La Microbiblioteca.
Va visitar la jornada i assistir a l'espectacle la segona tinenta d'Alcaldia del Consistori Mònica Sempere Creus.
 






La jornada va finalitzar amb el lliurament de premis de la XI edició del Concurs de Microrelats ARC a la Ràdio amb la presentació de la propera edició, ja la XII, a càrrec dels membres d'ARC Ferran d'Armengol Laura Ropero

Moltes gràcies a totes les persones assistents, professionals, a l'Associació de Relataires en Català i a l'Ajuntament de Barberà del Vallès per fer-la possible.


(Més imatges de la Jornada al final de l'entrada)









El pasado sábado 16 de octubre tuvo lugar, de nuevo después de retomar las actividades en la Biblioteca, la Jornada ARC del Microrrelato en Catalán, en este caso ya la V edición.
A las 10 de la mañana se inauguró la jornada con el taller Dissección de una metáfora  a cargo de la escritora, periodista y doctora en filología  Sònia Hernández Hernández.







La jornada continuó con la presentación del libro de microrrelatos De res, massa, incluido en la colección La Bona Confitura, dedicada al microrrelato, de Témenos Edicions, de Josep M. Sansalvador.
El escritor y director de la colección Jordi Masó Rahola presentó el recopilatorio destacando el humor y la ironía de los microrrelatos del autor y conjuntamente leyeron algunos de seleccionados.







Acto seguido el espectáculo de lectura de microrrelatos, a cargo de Empar Sáez con el acompañamiento musical de Mercè López Gausà (flautas) y Noemí Martínez Agell (tiorba), entusiasmó al público.
Se recitaron microrrelatos del concurso de la Associació de Relataires com también de la última edición del concurso de La Microbiblioteca.
Visitó la jornada la segunda teniente de Alcaldía del Consistorio Mònica Sempere Creus.
 





La jornada finalizó con la entrega de premios de la XI edición del Concurs de Microrelats ARC a la Ràdio y la presentación de la próxima edición, ya la XII, a cargo de los miembros de ARC Ferran d'Armengol y Laura Ropero

Muchas gracias a todas las personas asistentes, profesionales, a la Associació de Relataires en Català y al Ayuntamiento de Barberà del Vallès por hacerla posible.