dilluns, 27 de juny de 2022

QUIMERA 462: ROBERTO ABAD

 

Dins la secció "Los pescadores de perlas" del número 462 (juny) de la revista Quimera, podem llegir els microrelats inèdits de Roberto Abad (Cuernavaca, 1988), escriptor i músic. Ha publicat en diverses antologies i mitjans nacionals i internacionals, el llibre de microrelats Orquesta primitiva (Fondo Editorial Tierra Adentro, 2015) i el 2018 va guanyar l'XI premi Nacional de Narrativa Ramón López Velarde pel llibre de contes Cuando las luces aparezcan (Paraíso Perdido, 2020).

Ja hi ha disponible el número de la revista a la Biblioteca Esteve Paluzie
*Roberto Abad.


Dentro de la sección Los pescadores de perlas del número 462 (junio) de la revista Quimera, podemos leer los microrrelatos inéditos de Roberto Abad (Cuernavaca, 1988), escritor y músico. Ha publicado en diversas antologías y medios nacionales e internacionales, el libro de microrrelatos Orquesta primitiva (Fondo Editorial Tierra Adentro, 2015) y en 2018 ganó el XI Premio Nacional de Narrativa Ramón López Velarde por el cuentario Cuando las luces aparezcan (Paraíso Perdido, 2020). 


Ya está disponible el número de la revista en la Biblioteca Esteve Paluzie


Pasión literaria

Cuando escribo entrego el alma, decía el joven escritor a sus lectores, entre ellos, el Diablo, muy interesado en la charla

Roberto Abad
Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                   R 80 Qui
Classificació              80(05)
Títol                          Quimera : revista de literatura
Publicació                 Mataró : Ediciones de Intervención Cultural, 1980-
Periodicitat                Mensual
Descripció física        Il. ; 28 cm
Descripció física        N. 1 (nov. 1980)-
ISBN / ISSN              0211-3325
Matèria                      Literatura Revistes