dimecres, 2 de novembre del 2022

CRÒNICA: VI JORNADA ARC DEL MICRORELAT EN CATALÀ

 



El passat dissabte 22 d'octubre va tenir lloc a la Biblioteca Esteve Paluzie, la VI Jornada ARC del Microrelat en Català.
A les 10 del matí es va inaugurar la jornada amb el taller de creació de microrelats a càrrec de l'escriptor, assagista i filòsof Damià Bardera Poch.








La jornada va continuar amb la presentació del llibre de microrelats L'univers no està gaire per històries, dins la col·lecció La Bona Confitura, dedicada al microrelat, de Témenos Edicions, de Marc Capdevila Peña.
L'autor, muntador de vídeo d'ofici, va finalitzar la presentació amb la projecció de l'obra "A fora", i la signatura d'exemplars.









Tot seguit  va tenir lloc el lliurament de premis de la XII edició del Concurs de Microrelats ARC a la Ràdio amb la presentació de la propera edició, ja la XIII, a càrrec dels membres d'ARC Ferran d'ArmengolLaura Ropero, Montse Assens i Elisenda Sala


 






La jornada a la Biblioteca va concloure amb "La tònica dominant" a càrrec de l'acordionista Carles Belda Valls, espectacle que compaginava la música improvisada amb microrelats del mateix artista, on alguns dels textos tenien un doble final, segons la tonalitat musical.

I al restaurant Oasis Barberà van finalitzar els actes amb el dinar de comiat. 

Moltes gràcies a totes les persones assistents, professionals, a l'Associació de Relataires en Català, al Restaurant Oasis Barberà i a l'Ajuntament de Barberà del Vallès per fer-la possible.


(Més imatges de la Jornada al final de l'entrada)











El pasado sábado 22 de octubre tuvo lugar en la Biblioteca Esteve Paluzie, la VI Jornada ARC del Microrrelato en Catalán.
A las 10 de la mañana se inauguró la jornada con el taller de creación de microrrelatos a cargo del escritor, ensayista y filósofo  Damià Bardera Poch.









La jornada continuó con la presentación del libro de microrrelatos L'univers no està gaire per històries, de la colección La Bona Confitura, dedicada al microrrelato, de Témenos Edicions, de Marc Capdevila Peña.
El autor, montador de vídeo de oficio, finalizó la presentación con la proyección de la obra "Afuera", y la firma de ejemplares.









Acto seguido tuvo lugar la entrega de premios de la XII edición del Concurs de Microrelats ARC a la Ràdio y la presentación de la próxima edición, ya la XIII, a cargo de los miembros de ARC  Ferran d'ArmengolLaura Ropero, Montse Assens y Elisenda Sala








La jornada en la Biblioteca concluyó con "La tònica dominant" a cargo del acordionista Carles Belda Valls, espectáculo que compaginaba la música improvisada con microrrelatos del mismo artista, donde algunos de los textos tenían un doble final, según la tonalidad musical.

Y en el restaurante Oasis Barberà finalizaron los actos con el almuerzo de despedida. 


Muchas gracias a todas las personas asistentes, profesionales, a la Associació de Relataires en Català, al Restaurante Oasis Barberà y al Ayuntamiento de Barberà del Vallès por hacerla posible.