divendres, 22 de març del 2024

ATURADA DEFINITIVA 2024 XIII EDICIÓ MICROCONCURS / PARADA DEFINITIVA 2024 XIII EDICIÓN MICROCONCURSO

 


Malauradament per assumptes jurídicoadministratius la XIII edició del Microconcurs de La Microbiblioteca queda paralitzada definitivament durant el 2024.

La Biblioteca i l'Ajuntament treballaran i faran el possible perquè la mateixa XIII edició es remprengui el gener de 2025.


Els microrelats enviats a concurs a la convocatòria mensual de gener de 2024 no es tindran en compte.


Agraïm la vostra comprensió.

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès seguirà oferint els seu servei d'informació i referència i la programació d'activitats vinculades al fons especialitzat del gènere microrelat.

Per qualsevol informació us podeu dirigir a la mateixa biblioteca en horari d'obertura, al telèfon 937186866 o a les adreces electròniques b.barberav.ep@diba.catlamicrobiblioteca@gmail.com i microconcursbarbera@gmail.com.A nuestro pesar y por asuntos jurídicoadministrativos la XIII edición del Microconcurso de La Microbiblioteca queda paralizada definitivamente durante el 2024.

La Biblioteca y el Ayuntamiento trabajaran y harán lo posible para que la misma XIII edición se reemprenda en enero de 2025.


Los microrrelatos enviados a concurso en la convocatoria de enero de 2024 no se tendrán en cuenta.


Agradecemos vuestra comprensión.

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès seguirá ofreciendo su servicio de información y de referencia y la programación de actividades vinculadas al fondo especializado del género microrrelato.

Para cualquier información os podéis dirigir a la misma biblioteca en horario de apertura, al teléfono 937186866 o a las direcciones electrónicas b.barberav.ep@diba.catlamicrobiblioteca@gmail.com y microconcursbarbera@gmail.com.