dijous, 10 d’octubre del 2024

QUIMERA 490: LA MICROBIBLIOTECA

 






Des del 2018 i gràcies a Ginés S. Cutillas, cada octubre a la secció "Los pescadores de perlas" de la revista Quimera, podem llegir el microrelat guanyador de la categoria en castellà del Microconcurs de La Microbiblioteca.
Malauradament degut a la suspensió administrativa de la XIII edició del concurs, i pendents de la seva represa, aquest any no serà possible, en substitució en aquest número 490 podem llegir els microrelats inèdits de Berta Cama Sànchez i Alfons Guri Comallonga, directora i tècnic respectivament de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, impulsors i gestors del seu fons especialitzat en el gènere microrelat. 

Esperem que més aviat que tard, i amb l'esperada diligència administrativa i política de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, es puguin rependre les convocatòries del concurs.


Ja hi ha disponible el número de la revista a la Biblioteca Esteve Paluzie









Desde el 2018 y gracias a Ginés S. Cutillas, cada octubre en la sección "Los pescadores de perlas" de la revista Quimera, podemos leer el microrrelato ganador de la categoría en castellano del Microconcurso de La Microbiblioteca.
Desgraciadamente debido a la suspensión administrativa de la XIII edición del concurso, y pendientes de su reanudación, en sustitución en este número 490 podemos leer los microrrelatos inéditos de Berta Cama Sànchez y Alfons Guri Comallonga, directora y técnico respectivamente de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, impulsores y gestores de su fondo especializado en el género microrrelato. 

Esperamos que más temprano que tarde, y con la esperada diligencia administrativa y política del Ayuntamiento de Barberà del Vallès, se puedan retomar las convocatorias del concurso.

Ya está disponible el número de la revista en la Biblioteca Esteve Paluzie











El último Safari

Me dan ganas de venirme arriba y acariciarle la crin con las dos manos, hacerle trenzas y coletas.
Qué pelazo, así tan de cerca parece la melena de Lucía, la del quinto. Aunque ahora que ha abierto la boca, su aliento le huele demasiado, como a Miguel, el del tercero.
Me empiezan a venir recuerdos y asco, quisiera correr, pero su gran pezuña me aprieta cada vez más fuerte y empiezo a marearme como aquel día en el ascensor, atascados entre el segundo y el tercer piso.

Berta Cama Sànchez






Fitxa bibliogràfica

Signatura R 80 Qui
Classificació 80(05)
Títol Quimera : revista de literatura
Publicació Mataró : Ediciones de Intervención Cultural, 1980-
Periodicitat Mensual
Descripció física Il. ; 28 cm
Descripció física N. 1 (nov. 1980)-
ISBN / ISSN 0211-3325
Matèria Literatura Revistes