dissabte, 16 de juny del 2012

"MINIANTOLOGÍAS INTERNACIONALES" DE LA I.M.







Amb motiu del seu segon aniversari, la revista "Internacional Microcuentista" publica una col·lecció de petites antologies digitals, de caràcter mensual i totalment gratuïtes, anomenada "Miniantologías Internacionales".


El primer títol de la col·lecció és "El deseo secreto", una breu selecció de deu textos de la reconeguda escriptora Ana María Shua.


Cada mes, amb la desinteressada col·laboració de reconeguts escriptors de la minificció hispànica, la "Internacional Microcuentista" publicarà un nou número de la col·lecció amb l'objectiu de difondre i afiançar el gènere.


Aprofitem des de la Microbiblioteca per felicitar el segon aniversari d'aquesta magnífica revista i  felicitar-la també per la seva passió i difusió del gènere microrelat.




Per consultar la revista i la primera miniantologia:


http://revistamicrorrelatos.blogspot.com.es/


http://issuu.com/internacionalmicrocuentista/docs/n1_-_el_deseo_secreto_-_ana_mar_a_shua/1












Con motivo de su segundo aniversario, la revista Internacional Microcuentista publica una colección de pequeñas antologías digitales, de carácter mensual y totalmente gratuïtas, llamada Miniantologías Internacionales.


El primer título de la colección es "El deseo secreto", una breve selección de diez textos de la reconocida escritora Ana María Shua.

Cada mes, con la desinteresada colaboración de reconocidos escritores de la minificción hispánica, la Internacional Microcuentista publicará un nuevo número de la colección con el objectivo de difundir y afianzar el género.

Aprovechamos desde la Microbiblioteca para felicitar el segundo aniversario de esta magnífica revista y felicitarla también por su pasión y difusión del género microrrelato.



Para consultar la revista y la primera miniantología: