divendres, 2 d’agost de 2013

VACANCES 2013 / VACACIONES 2013
El blog de La Microbiblioteca tanca per vacances.

La Biblioteca Esteve Paluzie, i el seu fons especialitzat en el gènere microrelat, romandrà oberta durant l'agost en horari especial d'estiu.


Tornarem al setembre per començar la temporada amb novetats: canvis en el Microconcurs (categories, composició dels jurats mensuals i final, ...), estrenarem el nou Microclub de Lectura Virtual conduït per l'escriptora Susana Camps en català i l'escriptor Jesús Esnaola en castellà, i seguirem amb les seccions habituals del blog i amb els actes a la Biblioteca (presentacions, lectures, tallers...).


I us recordem que el divendres 27 de setembre teniu una cita amb l'entrega de premis del II Microconcurs de La Microbiblioteca amb els guanyadors del certamen, el lliurament d'un exemplar del llibre recopilatori als i les assistents i contarem amb l'espectacle "Shualeidoscopio" a càrrec de la contista argentina Sandra Rossi.

Fins aviat!


El blog de La Microbiblioteca cierra por vacaciones.

La Biblioteca Esteve Paluzie, y su fondo especializado en el género microrrelato, restará abierta durante agosto en horario especial de verano.


Volvemos en septiembre para empezar la temporada con novedades: cambios en el Microconcurso (categorías, composición de los jurados mensuales y final, ...), estrenaremos el nuevo Microclub de Lectura Virtual conducido por la escritora Susana Camps en catalán y el escritor Jesús Esnaola en castellano, y seguiremos con las secciones habituales del blog y con los actos en la Biblioteca (presentaciones, lecturas, talleres...).


Y os recordamos que el viernes 27 de septiembre tenéis una cita con el acto de entrega de premios del II Microconcurso de La Microbiblioteca con los ganadores del certamen, se obsequiará con un ejemplar del libro recopilatorio a los y las asistentes y contaremos con el espectáculo "Shualeidoscopio" a cargo de la cuentacuentos argentina Sandra Rossi.

¡Hasta pronto!

Cap comentari:

Publica un comentari