dilluns, 20 de gener del 2014

MICROCLUB: JUAN JACINTO MUÑOZ RENGEL, ÚLTIMA SETMANA, PRESENTACIÓ I XAT / ÚLTIMA SEMANA, PRESENTACIÓN Y CHAT







Comencem aquesta tercera i última setmana de la sessió del Microclub de Lectura dedicada als textos de Juan Jacinto Muñoz Rengel amb la selecció d'aquests i l'anàlisi del conductor del club virtual de microrelats Jesús Esnaola.
Us animem a llegir-los i a comentar-los.

I dins del marc del Microclub divendres 24 de gener a les 19 hores tindrem a l'autor, J.J. Muñoz Rengel,  a La Microbiblioteca per presentar-nos el llibre que em tractat en aquesta sessió: "El libro de los pequeños milagros" (Páginas de Espuma, 2013). La presentació contarà amb una lectura de microrelats i la signatura de llibres.

I per arrodonir aquesta sessió mensual el dimarts 28 a les 18 hores hi haurà el xat de cloenda per preguntar a l'autor allò que no us hàgiu atrevit el dia de la presentació.


Per accedir a la tercera entrega de microrelats cliqueu aquí.












Empezamos esta tercera y última semana de la sesión del Microclub de Lectura dedicada a los textos de Juan Jacinto Muñoz Rengel con la selección de éstos y su análisis de parte del conductor del club virtual de microrrelatos Jesús Esnaola.
Os animamos a leerlos y a comentarlos.

Y dentro del marco del Microclub el viernes 24 de enero a las 19 horas tendremos al autor, J.J. Muñoz Rengel,  en La Microbiblioteca para presentarnos el libro que hemos tratado en esta sesión: El libro de los pequeños milagros"(Páginas de Espuma, 2013). La presentación contará con una lectura de microrrelatos y la firma de libros.

Y para redondear esta sesión mensual el martes 28 a las 18 horasconectaremos con el chat final per preguntar al autor todo aquello que no os atrevísteis el día de la presentación.


Para acceder a la tercera entrega de microrrelatos clicad aquí.