dilluns, 7 de desembre de 2015

DIVENDRES DE PRESENTACIONS MICRORELATISTES / VIERNES DE PRESENTACIONES MICRORRELATISTASCom ens agradaria, no poder duplicar-nos, triplicar-nos!Aquest proper divendres 11 de desembre a les 20:00 hores a la llibreria L'Argonauta de Balaguer presentació del llibre de microrelats "Cambio de rasante" de Víctor Lorenzo Cinca  publicat per l'Editorial EnKuadres.

La presentació anirà a càrrec de l'escriptor Kike Parra Veïnat i l'acte comptarà amb l'actuació del grup musical Sait Blau.

Víctor Lorenzo Cinca, filòleg i escriptor de microrelats és membre del comité editorial de la revista Internacional Microcuentista, edita el que és el seu primer llibre de microrelats en solitari. El llibre reuneix setanta-cinc microrelats dividits en tres seccions. La portada és obra de l'artista DEIH.I a l'auditori del Museu d'Història de Catalunya (Barcelona), a les 19 hores del mateix divendres 11, tindrà lloc la presentació de "Todo es mentira. Y sin embargo" de Xavier Blanco editat per Talentura.

La presentació a càrrec de Rosa Gil, directora i presentadora del programa Wonderland (Ràdio 4) i Mariano Zurdo, editor de Talentura, conclourà amb una lectura de microrelats a càrrec de la Cia. Atressí Teatre tot brindant per cortesia de Moritz.

Xavier Blanco, advocat i escriptor de microrelats, edita la seva òpera prima; aquesta consta de 105 microrelats, dividida en sis parts prologades per escriptors i escriptores de microrelats i acompanyada amb les il·lustracions de Fernando Martínez.

¡Cómo nos gustaría, no poder duplicarnos, triplicarnos!


Este próximo viernes 11 de diciembre a las 20:00 horas en la librería L'Argonauta de Balaguer (Lleida) presentación del libro de microrrelatos Cambio de rasante de Víctor Lorenzo Cinca  publicado por la Editorial EnKuadres.

La presentación irá a cargo del escritor Kike Parra Veïnat y el acto contará con la actuación del grupo musical Sait Blau.

Víctor Lorenzo Cinca, filólogo y escritor de microrrelatos es miembro del comité editorial de la revista Internacional Microcuentista; edita el que es su primer libro de microrrelatos en solitario. El libro reúne setenta y cinco microrrelatos divididos en tres secciones. La portada es obra del artista DEIH.
Y en el auditorio del Museu d'Història de Catalunya (Barcelona), a las 19 horas del mismo viernes 11, tendrá lugar la presentación de Todo es mentira. Y sin embargo de Xavier Blanco editado por Talentura.

La presentación a cargo de Rosa Gil, directora y presentadora del programa Wonderland (Radio 4) y Mariano Zurdo, editor de Talentura, concluirá con una lectura de microrrelatos a cargo de la Cia. Atressí Teatre y brindando por cortesía de Moritz.

Xavier Blanco, abogado y escritor de microrrelatos, edita su ópera prima; ésta consta de 105 microrrelatos, dividida en seis partes prologadas por escritores y escritoras de microrrelatos y acompañada con las ilustraciones de Fernando Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada