dijous, 28 de març del 2019

DIJOUS 4 D'ABRIL PRESENTACIÓ / JUEVES 4 DE ABRIL PRESENTACIÓN: LOS PESCADORES DE PERLAS. LOS MICRORRELATOS DE QUIMERA.









El proper dijous 4 d'abril a les 19:15 hores tindrà lloc, a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, la presentació del llibre "Los pescadores de Perlas. Los microrrelatos de Quimera" (Montesinos, 2019), antologia que inclou els microrelats de 80 autors i autores publicats al llarg dels últims sis anys a Quimera Revista de Literatura de la mà de l'editor del llibre, l'escriptor Ginés S. Cutillas.

La presentació anirà a càrrec del mateix Ginés S. Cutillas, l'equip de la revista Quimera i comptarà amb la lectura de microrelats a càrrec d'autors i autores inclosos en el llibre.

A l'acabar l'acte hi haurà un refrigeri per les persones assistents.








El próximo jueves 4 de abril a las 19:15 horas tendrá lugar, en la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, la presentación del libro Los pescadores de Perlas. Los microrrelatos de Quimera (Montesinos, 2019), antología que incluye los microrrelatos de 80 autores y autoras publicados a lo largo de los últimos seis años en Quimera Revista de Literatura de la mano del editor del libro, el escritor Ginés S. Cutillas.

La presentación irá a argo del mismo Ginés S. Cutillas, el equipo de la revista Quimera y contará con la lectura de microrrelatos a cargo de autores y autoras presentes en el libro.

El acto se cerrará con un refrigerio para las personas asistentes.