dimecres, 29 de maig del 2024

DONATIU: 11 ANYS DESPRÉS ... / DONATIVO 11 AÑOS DESPUÉS...

 





11 anys separen aquesta entrada del blog amb la següent:


L'any 2013 Susanna Camps publicava el seu primer llibre de relats i microrelats en solitari i en realitzava el donatiu a una incipient La Microbiblioteca inaugurada feia un parell d'anys.

En motiu del 15è aniversari de l'Editorial Talentura es reedita el llibre ara també amb la versió en català inclosa de la mateixa autora.
Tot un encert.

Moltes gràcies a Susanna Camps i l'editor Mariano Zurdo pel donatiu i el seu amor pel gènere microrelat i la literatura.






*Susanna Camps.


Susanna Camps i Perarnau (Barcelona, 1963) és escriptora, professora de narrativa, llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Traducció i Estudis Interculturals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 
Ha publicat crítica literària en diversos mitjans i estudis del Tirant lo Blanch en revistes de recerca. Autora de la novel·la El sueño robado (Montesinos, 1989) i l'assaig La literatura fantástica y la fantasía (Montena, 1989). Els seus microrelats  estan inclosos en les antologies Mar de pirañas (Menoscuarto, 2012. Edició de Fernando Valls), a De antología: la logia del microrrelato (Talentura, 2013. Edició de Rosana Alonso i Manu Espada) i Bones confitures: antologia de microrelats catalans (Témenos, 2019. Edició de Jordi Masó). Ha publicat el llibre de relats i microrelats Viaje imaginario al Archipiélago de las Extinta / Viatge imaginari a l'Arxipèlag de les Extinta (Talentura, 2013. Reedició en català i castellà, 2023).







Sospita

Els etnomusicòlegs europeus fan un pelegrinatge anual al Festival de Música Tradicional Ebuà, on un grup d'aborígens vestits amb pells d'aranya peluda (Teraphosa blondii) escomet una dansa tribal que conclou amb l'extirpació d'un membre d'un dels intèrprets, preferiblement postís. El suís Stanislas Wengen rebé l'any passat el preuat trofeu, que l'indígena amputat li va oferir en reconeixement per la seva extraordinària interpretació vocal de l'esgarip del déu aranya Bo Zem Ebuà. El suís va quedar tan commogut per l'espontani homenatge que en contrapartida es va voler unir als ebuà, per al que va haver de superar els rituals d'iniciació i va ser finalment acceptat en qualitat d'aranya blanca de la tribu.

El cabdill nega insistentment als mitjans de comunicació occidentals que existeixi cap relació entre Wengen i el mebre viril que va aparèixer ahir a la carmanyola d'un viatger, a l'aeroport de Zuric, relacionat amb una subhasta il·legal  de penis que a Internet va arribar a un preu de rematada de 808.600 euros.
La policia ha procedit a la retirada de l'apèndix per analitzar-ne l'ADN, i també el del pèl de Teraphosa blondii que hi havia conjuntament a la carmanyola. El viatger H.W., de 34 anys, enginyer rural a l'atur, va ser detingut com a còmplice principal quan es va trobar al seu habitatge subterrani de Liechtenstein una col·lecció de fragments humans de diverses races.

H.W. és totalment aliè al món de l'etnomusicologia.



Susanna Camps i Perarnau









11 años separan esta entrada del blog con la siguiente:


En el año 2013 Susana Camps publicaba su primer libro de relatos y microrrelatos en solitario y realizaba el donativo a una incipiente La Microbiblioteca inaugurada hacía un par de años.

En motivo del 15º aniversario de la Editorial Talentura se reedita el libro ahora también con la versión en catalán incluïda de la misma autora.
Todo un acierto.

Muchas gracias a Susana Camps y al editor Mariano Zurdo por su donativo y su amor por el género microrrelato y la literatura.






*Susana Camps.


Susana Camps Perarnau (Barcelona, 1963) es escritora, profesora de narrativa, licenciada en Filología Hispánica por la Universitat de Barcelona (UB) y doctora en Traducción y Estudios Interculturales por la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 
Ha publicado crítica literaria en varios medios y estudios del Tirant lo Blanch en revistas de investigación. Autora de la novela El sueño robado (Montesinos, 1989) y el ensayo La literatura fantástica y la fantasía (Montena, 1989). Sus microrrelatos  están incluïdos en las antologías Mar de pirañas (Menoscuarto, 2012. Edición de Fernando Valls), en De antología: la logia del microrrelato (Talentura, 2013. Edición de Rosana Alonso y Manu Espada) y Bones confitures: antologia de microrelats catalans (Témenos, 2019. Edición de Jordi Masó). Ha publicado el libro de relatos y microrrelatos Viaje imaginario al Archipiélago de las Extinta / Viatge imaginari a l'Arxipèlag de les Extinta (Talentura, 2013. Reedición en catalán y castellano, 2023).







Producte esgotat

Una turista japonesa que camina solitària somrient als balcons d Barcelona em sembla la clienta ideal per llançar el genial invent que em farà rica: la multitargeta electrònica de teletransportació virtual que permet tornar una vegada i una altra a l'escenari preferit del turista comprador sense alteració genètica ni cronològica ni càrrec addicional. No et pensis, respon la japonesa que camina solitària somrient als balcons de Barcelona, jo ja he sigut la client ideal del teu genial invent, que permet tornar una vegada i una altra a l'escenari preferit i ser víctima -sense alteració genètica ni cronològica ni càrrec addicional- de la teva multitargeta, el que m'obliga a tornar-te a trobar i a deixar-te de nou sense venda.



Susana Camps Perarnau




Producto agotado

Una turista japonesa que camina solitaria sonriendo a los balcones de Barcelona me parece la cliente ideal para lanzar el genial invento que va a hacerme rica: la multitarjeta electrónica de teletransportación virtual que permite volver una y otra vez al escenario preferido del turista comprador sin alteración genética ni cronológica ni cargo adicional alguno. No creas, responde la japonesa que camina solitaria sonriendo a los balcones de Barcelona, yo ya he sido la cliente ideal de tu genial invento, que permite volver una y otra vez al escenario preferido y ser víctima -sin alteración genética ni cronológica ni cargo adicional alguno- de tu multitarjeta, lo que me obliga a volver a encontrarte y a dejarte de nuevo sin venta.

Susana Camps Perarnau







Fitxa bibliogràfica

Signatura N Cam
Classificació 833.4"20"
Autora Camps i Perarnau, Susanna
Títol Viatge imaginari a l'Arxipèlag de les Extinta = 
         Viaje imaginario al Archipiélago de las Extinta 
Edició Primera edició 
Publicació Madrid : Talentura, octubre 2023
Descripció física 122, 132 pàgines : il·lustracions ; 21 cm
Col·lecció Relatos (Talentura)
Nota Textos en català i castellà
Nota Publicació capicuada
ISBN / ISSN 9788412763713
Matèria Microrelats
Títol secundari Viaje imaginario al Archipiélago de las Extinta