divendres, 26 de novembre de 2021

DIVENDRES 10 DE DESEMBRE / VIERNES 10 DE DICIEMBRE: TAULA-CAMILLA RODONA MICRORELATISTA / MESA-CAMILLA REDONDA MICRORELATISTA

 

El  divendres 10 de desembre a les 19:00 hores, tindrà lloc a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la presentació dels llibres de microrelats Los defectos de la anestesia d'Ernesto Ortega Garrido i Jardinería de interior de Paz Monserrat Revillo, inclosos a la col·lecció Microsaurio de l'editorial  EnKuadres.


Presenten en format taula-camilla rodona, conjuntament amb l'autor i l'autora, els escriptors Ginés S. Cutillas i Miguelángel Flores.


Hi haurà servei de venda de llibres amb la col·laboració de la llibreria Niudelletres.


El viernes 10 de diciembre a las 19:00 horas, tendrá lugar en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la presentación de los libros de microrrelatos Los defectos de la anestesia de Ernesto Ortega Garrido, y Jardinería de interior de Paz Monserrat Revillo, de la colección Microsaurio de la editorial EnKuadres.


Presentan en formato mesa-camilla redonda, conjuntamente con el autor y la autora, los escritores Ginés S. Cutillas y Miguelángel Flores.


Disponible servicio de venta de libros con la colaboración de la librería Niudelletres.