dimarts, 1 de febrer del 2022

DEDICATÒRIA SPLATTERPUNK

 






Moltes gràcies a Sergi G. Oset per fer-nos arribar el llibre dedicat Nines, linxs, nais (hiperplugs i microsnuffs de la carn malalta) de l'escriptor Stergin Osetkinj pel fons de La Microbiblioteca.





*Sergi G. Oset.


Sergi G. Oset (Barcelona, 1972) escriptor resident a Campdevànol és el traductor al català de l'obra de Stergin OsetkinjOsetkinj és un baixista messiànic destronat del circuit black metal furry polonès. Il·luminat (o abduït) per alienígenes, es creu que viu, en la actualitat, amagat en una de les múltiples mines tancades de la conca minera d'Ogassa-Surroca, des d'on escriu relats de necrofanficció i prova de revitalitzar el gènere de l'Splatterpunk per mitjà de la microficció.

Nines, linxs, nais (hiperplugs i microsnuffs de la carn malalta) (Pathosformel Edicions, 2021) és el seu primer llibre publicat i traduït al català.




Fisiologia extraterrestre

L'alienígena té forma de musclo gegant i és translúcid. Es desplaça destrossant els edificis, tot arrossegant-se sobre un mantell pelut al mateix temps que succiona humans a través d'un palp labial amb forma de trompa. Al seu interior, una mena de ronyó roman suspès i estacionari mentre al seu voltant els cossos deglutits giren com en una centrifugadora en una solució gasosa que els fa miques. Per algun procés desconegut, en tot moment, cada pedaç de carn, conserva la consciència de com és esbocinat.
Unes brànquies recullen les restes que són ejectades en una pluja de tifes que, en entrar en contacte amb l'atmosfera, corroeixen tot el que toquen. M'obligo a deixar de ser un espectador passiu i surto del meu amagatall mentre saludo amb la mà per captar la seva atenció.

Stergin Osetkinj







Muchas gracias a Sergi G. Oset por hacernos llegar el libro dedicado Nines, linxs, nais (hiperplugs i microsnuffs de la carn malalta) del escritor Stergin Osetkinj para el fondo de La Microbiblioteca.





*Sergi G. Oset.


Sergi G. Oset
 (Barcelona, 1972) escritor residente en Campdevànol (Girona) es el traductor al catalán de la obra de Stergin OsetkinjOsetkinj es un bajista messiánico destronado del circuito black metal furry polaco. Illuminado (o abducido) por alienígenas, se cree que vive, en la actualidad, escondido en una de las múltiples minas cerradas de la cuenca minera de Ogassa-Surroca, desde donde escribe relatos de necrofanficción y prueba de revitalizar el género del Splatterpunk mediante la microficción.

Nines, linxs, nais (hiperplugs i microsnuffs de la carn malalta) (Pathosformel Edicions, 2021) es su primer libro publicado y traducido al catalán.





Engrunes

Demano al nen si vol que li ensenyi les calcetes. Me l'enduc del parc i el porto fins el carreró agafat de la mà. El papa té preparat el mocador especial. És fàcil adormir-lo i ficar-lo al maleter. Quan el papa es cansi de la novetat em regalarà el que quedi perquè pugui jugar amb ell quan em tanqui a la gàbia.

Stergin Osetkinj




Migajas

Pido al niño si quiere que le enseñe las braguitas. Me lo llevo del parque hacia el callejón cogido de la mano. Papá tiene preparado el pañuelo especial. Es fácil de adormecer y meterlo en el maletero. Cuando papá se canse de la novedad me regalará lo que quede para que pueda jugar con él cuando me cierre en la jaula.

Stergin Osetkinj (traducción del catalán de A. Guri)







Fitxa bibliogràfica

Signatura N Ose

Classificació 833.4"20"

Autor Oset, Sergi G.

Títol Nines, linxs, nais : hiperplugs i microsnuffs de la carn malalta / Stergin Osetkinj

Publicació Lleida : Pathosformel Edicions, octubre de 2021

Descripció física 76 pàgines : il·lustracions ; 21 cm

ISBN / ISSN 9798462938689

Matèria Microrelats