dijous, 3 de febrer del 2022

FINALITZA EL V PROGRAMA DE FORMACIÓ EN MICRORELATS A LES ESCOLES DE BARBERÀ / FINALIZA EL V PROGRAMA DE FORMACIÓN EN MICRORELATOS EN LAS ESCUELAS DE BARBERÀ

 




Aquesta setmana han finalitzat les formacions d'escriptura de creació de microrelats dirigides al cicle superior de primària de les escoles de Barberà del Vallès.

185 infants de 5è i 6è, i 8 mestres, de les escoles Marta Mata, Miquel Martí i Pol i Pablo Picasso, hi han participat.









Les formacions, a càrrec del docent d'escriptura creativa Francesc Hernàndez Francesch del Laboratori de Lletres de Barcelona, han portat a la Biblioteca Esteve Paluzie i a les aules de les escoles, la teoria i les tècniques per escriure microrelats.












Donem les gràcies a la comunitat educativa, al formador i a l'equip de la Biblioteca per continuar fent possible portar a terme el Programa tot i les dificultats derivades de la situació sanitària.

Ara les escoles que ho desitgin participaran al 35è Premi literari Castell de Barberà organitzat per la Secció d'Educació de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Barberà microrelatista!












Esta semana han finalizado las formaciones de escritura de creación de microrrelatos dirigidas al ciclo superior de primaria de las escuelas de Barberà del Vallès.

185 niños y niñas de 5º y 6º, y 8 maestras, de las escuelas Marta Mata, Miquel Martí i Pol y Pablo Picasso, han participado.












Las formaciones, a cargo del docente de escritura creativa Francesc Hernàndez Francesch del Laboratori de Lletres de Barcelona, han llevado a la Biblioteca Esteve Paluzie y a las aulas de las escuelas, la teoría y las técnicas para escribir microrrelatos.












Damos las gracias a la comunidad educativa, al formador y al equipo de la Biblioteca por continuar haciendo posible implementar el Programa aún persistiendo las dificultades derivadas de la situación sanitaria.

Ahora las escuelas que lo deseen participarán en el 35º Premi literario Castell de Barberà organitzado por la Sección de Educación del Ayuntamiento de Barberà del Vallès.

¡Barberà microrelatista!