divendres, 15 de setembre de 2023

LLIURAMENT DE PREMIS XII EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS XII EDICIÓN MICROCONCURSO

 

LLIURAMENT PREMIS  XII EDICIÓ MICROCONCURS:
El DIVENDRES 29 DE SETEMBRE A LES 19 HORES es realitzarà a la Sala Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie (Pl. Constitució s/n de Barberà del Vallès) el lliurament de premis de l'XII EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS de La Microbiblioteca.


L'assistència és lliure fins a omplir l'aforament.L’acte consistirà en el lliurament de premis a les persones guanyadores de les convocatòries mensuals i a les guanyadores absolutes, JORDI MASÓ RAHOLA, de Granollers, en la categoria en català i FRANCESC BARBERÁ PASCUAL de Benissa (Alacant), en castellà.Tot seguit comptarem amb l'espectacle “MICROIMPRO” a càrrec de la ESCUELA DE IMPRO DE BARCELONA.Per concloure l’acte es lliurarà a totes les persones assistents un exemplar del llibre recull del concurs.

ENTREGA PREMIOS  XII EDICIÓN MICROCONCURSO:
El VIERNES 29 DE SEPTIEMBRE A LAS 19 HORAS se llevará a cabo en la Sala Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie (Pl. Constitució s/n de Barberà del Vallès) la entrega de premios de la XII EDICIÓN DEL CONCURSO DE MICRORRELATOS de La Microbiblioteca.La asistencia es libre hasta completar el aforo.
El acto consistirá en la entrega de premios a las personas ganadoras de las convocatorias mensuales y a las ganadoras absolutas, JORDI MASÓ RAHOLA, de Granollers (Barcelona), en la categoría en catalán y FRANCESC BARBERÁ PASCUAL de Benissa (Alacant), en castellano.A continuación contaremos con el espectáculo “MICROIMPRO” a cargo de la ESCUELA DE IMPRO DE BARCELONA.


Al finalizar se obsequiará a todas las personas asistentes con un ejemplar del libro de la antología del concurso.