dilluns, 15 de novembre del 2021

CRÒNICA PRESENTACIÓ / CRÓNICA PRESENTACIÓN: DE DOLOR CARMESÍ DE MIGUELÁNGEL FLORES

 





El passat 5 de novembre va tenir lloc a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la presentació del llibre de microrelats De dolor carmesí de Miguelángel Flores editat per Zaera Silvar.







Després de nou mesos de la seva publicació i no haver pogut realitzar la presentació quan tocava degut a la pandèmia, per fi es va poder programarla amb públic.
L'autor va desgranar les claus del naixement del llibre i tot de significats que inclouen els seus textos.







Ginés S. Cutillas, escriptor, professor d'escriptura, també de l'autor, i amic, va acompanyar la presentació per una banda amb un anàlisi dels microrelats del llibre, de l'estil propi i inconfusible de Miguelángel Flores, i una divertida introducció a partir de les dedicatòries que acompanyen el llibre.








L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde de Barberà del Vallès Xavier Garcés Trillo, la segona tinenta d'Alcaldia Mònica Sempere i Creus i el regidor de Cultura Joan Muñoz Altimira.







Les actrius Gema Martínez i Maria Lesmes van actuar tot seguit dramatitzant fantàsticament alguns microrelats del llibre.







Agraïts per la confiança, un cop més, de realitzar presentacions a La Microbiblioteca, us esperem a la següent.

Barberà microrelatista!



(Més imatges al final de l'entrada)









El pasado 5 de noviembre tuvo lugar en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la presentación del libro de microrrelatos De dolor carmesí de Miguelángel Flores editado por Zaera Silvar.







Después de nueve meses de su publicación y no haber podido realizar la presentación cuando tocaba debido a la pandemia, por fin se pudo programar con público.
El autor diseccionó las claves del nacimiento del libro y todos los significados que incluyen sus textos.






Ginés S. Cutillas, escritor, profesor de escritura, también del autor, y amigo, acompañó la presentación por un lado con un análisis de los microrrelatos del libro, del estilo propio e inconfusible de Miguelángel Flores, y una divertida introducción a partir de las dedicatorias que acompañan el libro.






El acto contó con la presencia del Alcalde de Barberà del Vallès Xavier Garcés Trillo, la segunda teniente de Alcaldía Mònica Sempere i Creus y el regidor de Cultura Joan Muñoz Altimira.






Las actrices Gema Martínez y Maria Lesmes actuaron a continuación dramatizando fantásticamente algunos microrrelatos del libro.







Agradecidos por la confianza, una vez más, de realizar presentacions en La Microbiblioteca, os esperamos a la siguiente.

¡Barberà microrelatista!