divendres, 16 de setembre de 2022

LLIURAMENT DE PREMIS XI EDICIÓ MICROCONCURS / ENTREGA DE PREMIOS XI EDICIÓN MICROCONCURSO

 


LLIURAMENT PREMIS  XI EDICIÓ MICROCONCURS:
El DIVENDRES 30 DE SETEMBRE A LES 19 HORES es realitzarà a la Sala Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie (Pl. Constitució s/n de Barberà del Vallès) el lliurament de premis de l'XI EDICIÓ DEL CONCURS DE MICRORELATS de La Microbiblioteca.


L'assistència és lliure fins a omplir l'aforament.L’acte consistirà en el lliurament de premis a les persones guanyadores de les convocatòries mensuals i a les guanyadores absolutes, IVAN BONACHE CUADRADO, de Santpedor, en la categoria en català i MIGUELÁNGEL FLORES de Sabadell, en castellà.Tot seguit comptarem amb l'espectacle “DEL MORT I DE QUI EL VETLLA” a càrrec de la Cia. PROFESSORS SUBSTITUÏBLES.
Per concloure l’acte es lliurarà a totes les persones assistents un exemplar del llibre recull del concurs.

Amb la col•laboració de:ENTREGA PREMIOS  XI EDICIÓN MICROCONCURSO:
El VIERNES 30 DE SEPTIEMBRE A LAS 19 HORAS se llevará a cabo en la Sala Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie (Pl. Constitució s/n de Barberà del Vallès) la entrega de premios de la XI EDICIÓN DEL CONCURSO DE MICRORRELATOS de La Microbiblioteca.La asistencia es libre hasta completar el aforo.
El acto consistirá en la entrega de premios a las personas ganadoras de las convocatorias mensuales y a las ganadoras absolutas, IVAN BONACHE CUADRADO, de Santpedor (Barcelona), en la categoría en catalán y MIGUELÁNGEL FLORES de Sabadell (Barcelona), en castellano.A continuación contaremos con el espectáculo “DEL MORT I DE QUI EL VETLLA” a cargo de la Cia. PROFESSORS SUBSTITUÏBLES.
Al finalizar se obsequiará a todas las personas asistentes con un ejemplar del libro de la antología del concurso.

Con la colaboración de: