divendres, 3 de novembre del 2023

CRÒNICA: VII JORNADA ARC DEL MICRORELAT EN CATALÀ

 



El passat dissabte 28 d'octubre va tenir lloc a la Biblioteca Esteve Paluzie, la VII Jornada ARC del Microrelat en Català.
A les 10 del matí es va inaugurar la jornada amb el taller de creació de microrelats a càrrec de l'escriptora Raquel Picolo.










La jornada va continuar amb la presentació del llibre de microrelats negres Eines de matar, publicat per Pagès Editors, de Josep Torrent Alabau.
Les anècdotes i lectura de microrelats van fer molt amena la presentació que va acabar amb la signatura de llibres.









Tot seguit va tenir lloc el lliurament de premis de la XIII edició del Concurs de Microrelats ARC a la Ràdio amb la presentació de la propera edició, ja la XIV amb la temàtica Orígens/Arrels, a càrrec dels membres d'ARC Ferran d'ArmengolLaura Ropero, Elisenda Sala i Montse Assens
La guanyadora absoluta del concurs va ser Alba Escriu.


 







La jornada a la Biblioteca va concloure amb "Un passeig pels microrelats de Jordi Masó" a càrrec de l'actor Pere Costa Valls, espectacle que compaginava la dramatització i la lectura de microrelats de l'autor, present a la sala.

I al restaurant Oasis Barberà van finalitzar els actes amb el dinar de comiat. 

Un èxit de públic a totes les activitats de la Jornada.

Moltes gràcies a totes les persones assistents, professionals, a l'Associació de Relataires en Català, a Pagès Editors, al Restaurant Oasis Barberà i a l'Ajuntament de Barberà del Vallès per fer-la possible.


(Més imatges de la Jornada al final de l'entrada)











El pasado sábado 28 de octubre tuvo lugar en la Biblioteca Esteve Paluzie, la VII Jornada ARC del Microrrelato en Catalán.
A las 10 de la mañana se inauguró la jornada con el taller de creación de microrrelatos a cargo de la escritora Raquel Picolo.









La jornada continuó con la presentación del libro de microrrelatos negros Eines de matar, publicado por Pagès Editors, de Josep Torrent Alabau.
Las anécdotas y la lectura de microrrelatos hicieron muy amena la presentación que concluyó con la firma de ejemplares. 










Acto seguido tuvo lugar la entrega de premios de la XIII edición del Concurs de Microrelats ARC a la Ràdio y la presentación de la próxima edición, ya la XIV con la temática Orígenes/Raíces, a cargo de los miembros de ARC  Ferran d'ArmengolLaura Ropero, Elisenda Sala  y Montse Assens
La ganadora absoluta del concurso fue Alba Escriu.








La jornada en la Biblioteca concluyó con "Un passeig pels microrelats de Jordi Masó" a cargo del actor Pere Costa Valls, espectáculo que compaginaba la dramatización y la lectura de microrrelatos del autor, presente en la sala. 

Y en el restaurante Oasis Barberà finalizaron los actos con el almuerzo de despedida. 

Un éxito de público en todas las actividades de la Jornada.


Muchas gracias a todas las personas asistentes, profesionales, a la Associació de Relataires en Català, a Pagès Editors, al Restaurante Oasis Barberà y al Ayuntamiento de Barberà del Vallès por hacerla posible.